Tuin is verlengstuk van uw woning

Flokstra Hoveniers vindt een tuin het verlengstuk van uw woning of bedrijf. Wij zien de tuin als een extra kamer die de verschillende seizoenen dichtbij uw woning of werkplek brengt. Daarom vinden wij het belangrijk dat de tuin aansluit op uw persoonlijke wensen en op de stijl van uw woning of bedrijf.

Vakmanschap van Flokstra Hoveniers

Het creëren van licht en ruimte, het spelen met kleuren en de eenheid en samenspel tussen woning en tuin ontwikkelen, vergt naast uw enthousiasme en inspiratie, de expertise en vakmanschap van Flokstra Hoveniers. Daarbij speelt smaak en een praktische inrichting een belangrijke rol.

Van inventarisatie naar compleet tuinontwerp

Voordat we kunnen beginnen met het ontwerp, maken wij een afspraak voor een vrijblijvend gratis gesprek. Tijdens dit oriënterend gesprek maken wij een inventarisatie van uw stijl, wensen, budget en de daarbij behorende mogelijkheden. Daarna wordt door ons meestal eerst een schetsontwerp gemaakt, waarin de materialen worden bepaald. Na het schetsontwerp, wordt dit uitgewerkt tot een compleet tuinontwerp, met eventueel een gespecialiseerd beplantingsplan en bestratingsplan.

Wilt u ook het beste tuinontwerp?

Neem contact op en maak snel een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Mail: info@flokstrahoveniers.nl of bel: 06-51581396

PASSIE VOOR TUIN EN GROEN

In der folgezeit beschäftigten forscher die fragen nach form und größe der ghostwriter bachelorarbeit zellen, nach ihrem vorkommen und der entstehung.