De juiste uitstraling voor uw droomtuin

Wat uw wensen ook zijn voor uw tuinonderhoud, Flokstra Hoveniers is uw ideale partner om optimaal van uw droomtuin te kunnen blijven genieten. Iedere tuin, ook een onderhoudsvriendelijke tuin, heeft namelijk onderhoud nodig. Ook hierin kan Flokstra Hoveniers u uitstekend van dienst zijn.

Elk seizoen genieten van uw tuin

Dit kan een grondige voorjaarsbeurt, een najaarsbeurt of een doorlopend onderhoudscontract voor het gehele jaar zijn. Tijdens de voorjaarsbeurt wordt de beplanting gesnoeid (beter niet in het najaar gesnoeid), worden borders opgeschoond, seizoensklaar gemaakt en bemest. Tijdens de najaarsbeurt wordt de beplanting gesnoeid, borders winterklaar gemaakt en eventueel winter- voorjaarsbloeiers en bollen geplant.

Verschillende onderhoudscontracten

Met een doorlopend onderhoudscontract voor het gehele jaar worden naast de voor- en najaarsbeurt het gehele jaar door de borders geschoffeld, wanneer nodig beplanting gesnoeid en eventueel regulier gemaaid. Uw tuin zal er dan het gehele jaar netjes en verzorgd uitzien.

Gladheidsbestrijding

Ook kan gekozen worden voor een gladheidsbestrijdingscontract welke in het doorlopend onderhoudscontract kan worden meegenomen. Voor kleine en grotere bedrijfsterreinen zijn hier verschillende mogelijkheden voor.

Groot onderhoud

Tevens kunnen wij aan uw gazon groot onderhoud plegen/ uw gazon renoveren door te verticuteren, bezanden, met een speciaal samengesteld bezandingsmensel, bemesten en doorzaaien of uw bestrating reinigen m.b.v. speciale hogedrukreiniger en speciaal reinigingsmiddel. Bij Flokstra Hoveniers is alles mogelijk en willen we graag in overleg de inhoud van het groot onderhoud met u bepalen.

Wilt u meer weten over tuinonderhoud?

Neem contact op en maak snel een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Mail: info@flokstrahoveniers.nl of bel: 06-51581396

ELK SEIZOEN GENIETEN VAN UW TUIN!

Pick up a https://dissertationauthors.com/ book to keep those pupils trained and strong.