Tuinaanleg tot realisatie

De aanleg van uw droomtuin vereist een professionele werkwijze. Flokstra Hoveniers levert een uitstekende kwaliteit met passie voor tuin en groen. Daardoor zijn wij in staat de meest uiteenlopende wensen te realiseren, waardoor uw tuin een droomtuin wordt. De verschillende facetten tijdens de aanleg, van het grondwerk of drainage tot het inplanten van de beplanting of van het realiseren van een vijver of pergola tot de aanleg van een gazon of bestrating zijn bij Flokstra Hoveniers in goede handen.

Klant nauw betrokken bij realisatie

Tijdens de aanleg van uw droomtuin blijft u nauw betrokken bij de realisatie, zodat er waar nodig nog het één en ander naar uw wens kan worden gewijzigd. Aan de aanleg van uw tuin kan eventueel een doorlopend onderhoudscontract verbonden worden, zodat uw tuin er het gehele jaar netjes uit zal zien.

Aansprekend design naar uw wensen

Wij verzekeren dat uw ideeën op de meest originele manier tot leven worden gebracht. Naast tuinaanleg, doen we er als professioneel hoveniersbedrijf alles aan om ervoor te zorgen dat uw droomtuin wordt gerealiseerd en naar volle tevredenheid wordt opgeleverd.

Wilt u meer weten over tuinaanleg en realisatie?

Neem contact op en maak snel een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Mail: info@flokstrahoveniers.nl of bel: 06-51581396

UW DROOM, ONZE AANDACHT!