Ruim 10 jaar uw partner met passie voor tuin en groen

Flokstra Hoveniers is ruim tien jaar actief in de groene sector en staat dan ook voor “Passie voor tuin en groen”. Wij hebben enthousiaste tophoveniers in huis, die hun kennis en creativiteit koppelen aan jarenlange ervaring en vakmanschap. Onze vakmensen zijn daardoor als geen ander op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de groene sector.

Particulier en zakelijk in Noord Nederland

Wij voeren werkzaamheden uit voor particulieren, bedrijven, gemeentes, diverse instellingen en tuinarchitecten. Ons werkgebied is geheel Noord Nederland en dan met name Friesland, Groningen en Drenthe.

Persoonlijke service in de praktijk

Door alles in eigen beheer uit te voeren bieden we de persoonlijke service die u van ons verwacht en zijn we zeer flexibel vanaf ontwerp tot oplevering. Het leveren van kwaliteit heeft bij ons de hoogste prioriteit, wat resulteert in:
•    Korte lijnen en snelle service
•    Maatwerk
•    Strakke planning en betrouwbare levertijden
•    Beplanting en materialen snel leverbaar
•    Beplanting en materialen met de hoogste kwaliteit
•    Innoverend en duurzaam

Uw tuin in goede handen

Onze werkzaamheden bestaan uit het creatief ontwerpen van tuinen, aanleg en onderhoud van tuinen en groenvoorzieningen, aanleg van vijvers en waterpartijen, aanleg van bestratingen, plaatsen van overkappingen, tuinhuisjes/ bergingen en erfafscheidingen, tuinverlichting en walbeschoeiing,  boomverzorging, het zagen van bomen en boomwallen,  onkruidbestrijding en gladheidsbestrijding.

Bestellen en leveren

Tevens kan Flokstra Hoveniers complete beplantingen, graszoden, bestratingsmateriaal, tuinhuisjes/ bergingen, ed. leveren als u zelf de werkzaamheden wilt uitvoeren. Op al onze werkzaamheden en leveringen zijn onze verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing, welke u bij ons kunt opvragen.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Bent u op zoek naar een nieuwe tuin, wilt u een tuinmetamorfose of u wilt uw  bedrijfsterrein opnieuw laten inrichten? Flokstra Hoveniers is uw partner in de groene sector op het gebied van ontwerp, aanleg/realisatie en onderhoud.

Neem contact op en maak snel een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Mail: info@flokstrahoveniers.nl of bel: 06-51581396